Fører du regnskapet selv - men savner noen å spørre?


I de senere år har det kommet mange nye, bra systemer som gjør det enklere å føre regnskapet selv.  Selv om det ligger mye informasjon og veiledning i systemene, vil det være behov for noen å "snakke med" hvis et spørsmål dukker opp. Vår ide er derfor å dekke dette "hullet" ved å bistå med råd og svare på spørsmål. Vi kaller tjenesten "Spør din regnskapsfører" som du kan abonnere på til en fast pris for en avtalt periode. Vårt mål er gi deg en trygghet hvis spørsmål dukker opp. Du kan spørre om alt - Ingen spørsmål er dumme, men vi kan selvsagt ikke drive ren "opplæring" i regnskap.

Pris og bestilling

Et abonnement på "Spør din regnskapsfører" kan tilpasses ditt behov. Mange inngår først en avtale på 3 måneder til en fast pris uten bindingstid for å teste ut sitt behov. Avtalen kan forlenges med med ytterligere 3, 6 eller 12 måneder. Du kan stille et ubegrenset antall spørsmål i avtaleperioden.

Du kan velge mellom disse alternativene:

3 mnd koster kr 1.190 eks mva (mange begynner med denne)

6 mnd mnd koster kr 2.190 eks mva

12 mnd koster kr 3.990 eks mva

Hvis du utnytter tjenesten godt vil du ha en personlig rådgiver tilgjengelig 24-7 for noe over kr 300 pr måned.

Bestill ved å sende en epost til  post@bedriftskanalen.no så sender vi deg avtalebetingelser og faktura. Når faktura er betalt kan du sette i gang med dine spørsmål.

Ser frem til et hyggelig samarbeid 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Kan og bør jeg føre regnskapet selv?

Hjelp - jeg har fått ansatte !

Kjære gründer - lytt til kjentfolk !